CEEAAM - Private Banking
Az oldal helyes megjelenítéséhez Flash Player szükséges.

Private Banking

Private Banking

Private Banking szolgáltatásunkat magánszemély ügyfeleink figyelmébe ajánljuk. Ügyfeleink pénzügyeinek teljes körét egy személyes tanácsadó intézi, aki közvetlen telefonszámon, faxon, vagy e-mailen bármikor rendelkezésre áll. Munkatársunk igény szerint folyamatosan tájékoztatja portfóliója állásáról, a pénz- és tőkepiaci körülményekről, valamint befektetési lehetőségekről és azok kockázatairól.

Magyarországon pár kivétellel jellemzően kereskedelmi bankok nyújtják a fenti szolgáltatást, sajnos a bankok érdeke (pl. betét lekötés, azaz olcsó forrásszerzés) nem mindig egyezik meg az ügyfeleik érdekével. A CEEAAM Zrt. mint független pénzügyi szervezet minden esetben az ügyfelei érdekét tartja szem előtt, így a befektetési termék kiválasztásakor az adott kockázat mellett várható maximális hozam a legfontosabb döntési szempont.

A private banking szolgáltatás egy komplex termékcsomag, mely több szolgáltatást foglal magában, mint pénzügyi tervezés, portfólió kezelés, értékpapír kereskedelem, adózással kapcsolatos tanácsadás.

Pénzügyi tervezés

A private banker ügyfelével folytatott beszélgetés során felméri az ügyfél személyes életcéljait és egy több éves pénzügyi tervet készít, mely tartalmazza az ügyfél aktuális vagyonelemzését, a befektetéseiből illetve egyéb forrásból származó várható jövedelmet, valamint feltérképezi a kalkulálható kiadásokat (pl. ingatlanvásárlás). A CEEAAM Zrt munkatársai segítenek a pénzügyi jövő megtervezésében és annak sikeres megvalósításában.

Amit kínálunk:

  • • A CEEAAM Zrt ügyfelei számára gondosan összeválogatja kül- és belföldi partnerei legjobbnak tartott termékeit. A partnereinket és azok pénzügyi megoldásait folyamatosan ellenőrizzük és értékeljük.
  • • Ügyfeleink részére elemzéseket biztosítunk. (Makro-, ágazati-, cégelemzések stb.)
  • • A kapcsolattartás módját az ügyfeleink igényeihez igazítjuk. A private banker rendelkezésre áll telefonon, elektronikus csatornán illetve személyesen a CEEAAM Zrt. irodájában illetve az ügyfél által preferált helyen.
  • • Személyes kapcsolat és tökéletes diszkréció.

Portfólió kezelés

A CEEAAM Zrt. magas színvonalú egyéni vagyonkezelést nyújt private banking ügyfeleinek. A társaság feladata a rábízott vagyon értékének a megóvása, valamint a befektetési politika keretén belül az elérhető legmagasabb hozam biztosítása. Ügyfeleink választhatnak diszkrecionális illetve nem diszkrecionális portfóliókezelés között. Az előbbi esetén általában a portfóliókezelőnk tanácsa alapján, minden esetben az ügyfelünk ad egyedi befektetésre megbízást, enélkül a portfólió-kezelő nem köthet konkrét befektetési ügyletet. Az utóbbi opciónál ügyfeleink nem vesznek részt aktívan a befektetési döntések meghozatalában és társaságunkra bízzák vagyonuk kezelését.

Értékpapír kereskedelem

A CEEAAM Zrt a világ összes jelentősebb tőzsdéjén kedvező kondíciók mellett hajt végre ügyfélmegbízásokat. Legyen szó részvényekről, ETF-ekről, certifikátokról, cégünk gyors és precíz végrehajtást biztosít ügyfelei számára.

Kínálatunkban megtalálhatóak a hazai és külföldi állam- illetve vállalati kötvények egyaránt. Nagy hangsúlyt fektetünk a régió államai és vállalati szektora Euróban és Dollárban kibocsátott hitelviszonyt megtestesítő értékpapírjai bizományosi kereskedelmére.

Adózással kapcsolatos tanácsadás

Annak érdekében, hogy ügyfeleink befektetéseiket adóhatékonyan valósítsák meg, a befektetési szolgáltatásaink keretében szakembereik professzionális tanácsokat nyújtanak. A CEEAAM Zrt jogi iroda illetve adótanácsadó partnerei segítségével biztosít szakszerű választ ügyfelei kérdéseire.